Meer rendement
met Dick Schaap


Advies op maat

Welkom op de “Advies op Maat” pagina van Horecagroothandel Dick Schaap. Wij staan graag klaar om u te helpen met persoonlijk advies en het bieden van op maat gesneden groente en fruit. Met onze ervaring en expertise begrijpen we hoe essentieel het is om hoogwaardige en verse ingrediënten te gebruiken voor het creëren van perfecte gerechten.

Bij Dick Schaap hebben we een team van toegewijde medewerkers die niet alleen gepassioneerd zijn over voedsel, maar ook een schat aan ervaring in de keuken hebben. Onze medewerkers begrijpen de uitdagingen waarmee u als professional in de horeca te maken krijgt en zijn goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de culinaire wereld.


Wat ons echt uniek maakt, is onze eigen snijkeuken

Dankzij deze faciliteit kunnen we groente en fruit op maat snijden, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar voorgesneden groenten voor uw slamixen, verse fruitsalades, gesneden groentemixen voor uw gerechten, wij bieden u letterlijk en figuurlijk advies op maat.

Bij Dick Schaap draait alles om uw tevredenheid. We luisteren naar uw wensen, analyseren uw behoeften en presenteren u de beste oplossingen. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van groente en fruit.


Ontdek de grenzeloze mogelijkheden met groente en fruit

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden met groente en fruit en laat ons uw culinaire partner zijn. Samen tillen we uw gerechten naar een hoger niveau met verse en hoogwaardige ingrediënten. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de expertise en service van Horecagroothandel Dick Schaap.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen