Assortiment

Lokale producten
dagelijks vers geleverd


Groothandel voor winkels, horeca en zorg

Dick Schaap Horecagroothandel bezorgt groente en fruit bij restaurants, ziekenhuizen en detailhandel. Dat doen we tot in de koelcel met een buitengewoon breed assortiment van mooie producten die zoveel mogelijk lokaal geteeld zijn. Immers, naast vakmanschap zijn verse ingrediënten van goede kwaliteit onmisbaar in de keuken. Toch wil je niet elke dag druk zijn met selectie en inkoop. Door die zorg volledig weg te nemen is Dick Schaap al sinds 1965 een begrip in Noord-Holland als leverancier van groente en fruit. Of het nu gaat om piepers of papaja’s, de kwaliteit staat buiten kijf. Dat is geen grootspraak, daarmee begint en eindigt het bij Dick Schaap.


Groente,
fruit en aardappelen van lokale telers

Liefde voor mooi groente en fruit betekent voor Dick Schaap ook hart hebben voor lokale telers, boeren en hun producten. Wat van ver komt is namelijk niet altijd beter. Sterker nog: ingrediënten die van ver komen, zijn vaak meer belastend voor het milieu. Oké, ook onze avocado’s moeten wat verder reizen, maar witlof halen wij graag uit Lutjebroek, knolselderie uit Zuid-Schermer, bloemkool uit Andijk, microgroenten uit Middenmeer, asperges van de broertjes Broersen uit Warmerhuizen en de Opperdoezers uit… je raadt het al. Lang verhaal kort: lokaal is eerlijk, lekker én beter voor het milieu.

Runderkamp is al meer dan 130 jaar een begrip, niet alleen in Volendam, maar ook in de rest van Nederland. Dat had niet gekund zonder steevast kwaliteit te leveren. Voor ons groenten en fruit rekenen we daarom op Dick Schaap. Topkwaliteit én service!

Snel geleverd, ISO gecertificeerd & betrokken

Service? Echt wel. Dat houdt in dat we natuurlijk ook leveren tot in de koelcel en een vergeten bestelling brengen we gewoon even na. Als klant kun je bovendien bestellen via een eenvoudige app, lekker modern. En daar winnen we het van bol.com: voor 03:00 ‘s nachts besteld, de volgende dag in huis!

Daarnaast verzorgen wij graag een stukje van je mise-en-place door gesneden groente te leveren. Als je wilt zelfs panklaar. Of niet, dat kan natuurlijk ook, dan krijg je de puurste ingrediënten en kruiden die je je maar kunt wensen.

Ziekenhuizen en zorginstellingen kiezen voor ons omdat we ISO gecertificeerd zijn en omdat onze producten, indien gewenst, gereed voor gebruik geleverd worden.  Groente en fruit van Dick Schaap wordt gebruikt door ziekenhuizen, verzorgingshuizen en woongroepen uit de hele provincie. Lokale ondernemers en detailhandel kiezen voor Dick Schaap omdat we een assortiment op maat leveren én omdat we betrokken zijn bij dezelfde gemeenschap.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen