Ondernemen

Bovenij


35 jaar een betrouwbare zorginstelling

Als gerenommeerd ziekenhuis in Amsterdam-Noord heeft het BovenIJ ziekenhuis zich gedurende 35 jaar bewezen als betrouwbare zorginstelling. BovenIJ heeft een persoonlijke en verbindende manier van benadering naar de patiënten toe waardoor er een warme en vertrouwde omgeving gecreëerd wordt voor de beste zorgervaring. Wij spraken met chef-kok Gerrit over hoe hij de samenwerking met Dick Schaap ervaart.

Ongeveer zes jaar geleden besloten wij om over te stappen naar een lokale leverancier en zo kwamen we bij Dick Schaap terecht. We hechten veel waarde aan het samenwerken met lokale bedrijven en werken daarom ook al met een lokale visboer en slager. Het grootste voordeel aan het samenwerken met een lokale leverancier zoals Dick Schaap is de korte lijntjes en de snelle communicatie. Dit samen zorgt voor de hoge kwaliteit en service. In onze ogen zijn de producten overduidelijk kwalitatief beter, dit zijn ook de redenen geweest om een overstap te maken.

Onze meest gebruikte producten zijn de voorgesneden groenten voor soep, salades of componenten voor een eenpansgerecht. We gebruiken ook veel fruitsalade, het is voornamelijk snijwerk omdat het handjes scheelt, we zijn wel koks dus we kunnen wel snijden maar het scheelt wel heel veel werk als je dat niet allemaal hoeft te doen. Helemaal omdat we zoveel maaltijden moeten doen.

De samenwerking met Dick Schaap zou ik omschrijven als zeer positief, we kunnen heel goed met elkaar overweg. Ik kom ook regelmatig bij jullie langs op kantoor, dit draagt ook bij aan onze goede relatie, inclusief die met Dick zijn vader.

Laatst hadden we ook zo een grappig moment met Hollandse asperges. Ik informeerde naar de prijs en merkte op: “Jeetje, wat duur!” Als grapje voegde ik eraan toe: “Ze komen zeker met de transport van Brink mee” We lagen echt allebei in een deuk van het lachen.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen