Voor uw winkel

Groothandel in groente en fruit voor de detailhandel


Van groenteboer tot slagerij – in heel Noord Holland

Of je nu een ‘ouderwetse’ groenteboer in de dorpsstraat bent of een slagerij die zijn aanbod wil/moet verbreden… Dick Schaap is dé (horeca) groothandel in groente en fruit voor de detailhandel in Noord-Holland. Wij leveren van Amsterdam en Alkmaar tot Waterland en de Zaanstreek.

Assortiment groente en fruit op maat

Daarbij geloven we in een assortiment op maat. Soms een totaal pakket dat zo breed mogelijk is, met exotische uitschieters. Dan weer de absolute basis om de stamppot te kunnen maken bij de rookworst en spekjes, waar het eigenlijk om draait. Wat van ver komt is niet per se beter. Sterker nog: ingrediënten die van ver moeten komen zijn meestal meer belastend voor het milieu. Oké, ook onze avocado’s moeten nu eenmaal wat verder reizen, maar de witlof halen wij graag uit Lutjebroek, de knolselderie uit Zuid-Schermer, de bloemkool uit Andijk en de Opperdoezers uit… ach, je snapt het punt. Lokaal is eerlijk, lekker en beter voor het milieu.

Service voor de detailhandel

Jarenlang had de familie Schaap een eigen zaak op het Zuideinde in Monnickendam. En daarbij bemanden ze de kraam op de zaterdagmarkt. Schaap weet dus hoe het is om detaillist te zijn, om je waren aan de man te moeten brengen. Dus geven wij net een stapje extra service aan de winkels die bij ons afnemen. Denken we net even een stapje extra mee.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen