Geteeld in Noord-Holland

Van de akker naar de koelcel


Van de akker naar de koelcel

Dick Schaap Horecagroothandel bezorgt groente en fruit bij restaurants, ziekenhuizen en detailhandel – tot in de koelcel. Altijd een breed assortiment met veel lokaal geteelde producten en veel soorten gesneden groente.

Ook lokaal geteeld groente fruit

Dick Schaap Horecagroothandel in groente en fruit – een begrip in Alkmaar en Noord-Holland. Bij ons krijg je geen gedoe maar service. We bezorgen bij o.a. restaurants, ziekenhuizen en detailhandel desgewenst tot in de koelcel, voeren een breed assortiment in veelal lokaal geteelde producten en veel soorten gesneden groente.

In groente en fruit uit de buurt

Ingrediënten zijn naast vakmanschap het belangrijkste in je keuken. Hoewel belangrijk, wil je met selectie en inkoop niet te veel tijd kwijt zijn. Daarom is Dick Schaap Horecagroothandel in groente en fruit een begrip sinds 1965 in Noord-Holland. We voeren een breed assortiment – van piepers tot papaja. Als het kan lokaal, anders van verder. Kwaliteit is de kernvoorwaarde.

Bestellen via de app

Net zo goed dat we service verlenen. Wat dacht je anders? Natuurlijk leveren we – desgewenst – tot in de koelcel, brengen we een vergeten bestelling even na of kun je als klant lekker modern bestellen via een eenvoudige app. Dat is logisch.

Van restaurants tot bedrijfskantines

Bovenal hebben we liefde voor ons vak. Voor de lokale telers, de boeren en hun producten. Van microgroenten uit Middenmeer tot asperges van de broertjes Broersen uit Warmerhuizen. En we genieten van het contact met onze afnemers, van sterrenrestaurants in Amsterdam tot bedrijfskantines in Alkmaar, of andersom.

HACCP en gesneden groenten

Ziekenhuizen en instellingen kiezen voor ons omdat we HACCP gecertificeerd zijn. Of natuurlijk omdat we vele soorten gesneden groente leveren. Van uien en koriander tot geschraapte aardappels. Lokale ondernemers, de detailhandel dus, kiezen voor ons omdat we betrokken zijn bij dezelfde gemeenschap als zij en hen een assortiment op maat leveren. Elke dag om 05:00 uur opstaan vindt niemand écht leuk, maar ons werk maakt een hoop goed!

 

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen