Groente en fruit

Groothandel voor winkels,
horeca en zorg

Dick Schaap Horecagroothandel bezorgt groente en fruit bij restaurants, ziekenhuizen en detailhandel – tot in de koelcel. Altijd een breed assortiment met veel lokaal geteelde producten en veel soorten gesneden groente.

Horecagroothandel

Voor groente, fruit en aardappelen

Verse ingrediënten zijn het belangrijkste in de keuken – naast vakmanschap. Toch wil je niet elke dag met selectie en inkoop veel tijd kwijt zijn. Daarom is Dick Schaap Horecagroothandel als leverancier van groente en fruit een begrip in Noord-Holland – sinds 1965. We voeren een groot assortiment – van piepers tot papaja – en kwaliteit staat buiten kijf. Dat is niet om mee te pronken, het is een kernvoorwaarde.

Groente en fruit van lokale telers

Liefde voor mooi groente en fruit is hart hebben voor lokale telers, boeren en hun producten. Want wat van ver komt is niet per se beter. Sterker nog: ingrediënten die van ver komen zijn meer belastend voor het milieu. Oké, ook onze avocado’s moeten wat verder reizen, maar witlof halen wij graag uit Lutjebroek, knolselderie uit Zuid-Schermer, bloemkool uit Andijk en de Opperdoezers uit… Van microgroenten uit Middenmeer tot asperges van de broertjes Broersen uit Warmerhuizen – lokaal is eerlijk, lekker en beter voor het milieu.

Snel geleverd

Service? Echt wel. Natuurlijk leveren we – als je wilt – tot in de koelcel en brengen we een vergeten bestelling even na. Als klant kan je lekker modern bestellen via een eenvoudige app. We winnen het van bol.com. Voor 03:00 ‘s nachts besteld, de volgende dag in huis!
Wij doen graag een stukje van je mis en place en leveren (gesneden) groente, panklaar als je wilt. Of niet, dat kan ook. Dan krijg je de puurste ingrediënten en kruiden die je wensen kan.

Voedselveiligheid, ISO en gesneden groenten

Ziekenhuizen en zorginstellingen kiezen voor ons omdat we ISO gecertificeerd zijn. Of omdat we vele soorten gesneden groente leveren. We leveren (gesneden) groente en fruit voor ziekenhuizen, verzorgingshuizen en woongroepen door de hele provincie. Van uien en koriander tot geschraapte aardappels. Lokale ondernemers en detailhandel kiezen voor ons omdat we betrokken zijn bij dezelfde gemeenschap als zij en hen een assortiment op maat leveren.