Ondernemen

Hemelse modder


Al sinds 1984 is restaurant Hemelse Modder een gevestigde naam in het bruisende centrum van Amsterdam

Bij de Hemelse Modder kun je terecht voor een mix van eigentijdse gerechten, geïnspireerd door de Franse keuken, verrijkt met de invloeden van Amsterdam. Onlangs hebben we de kans gehad om te spreken met Rick, een gewaardeerde kracht die al 12 jaar werkzaam is bij Hemelse Modder en de afgelopen 6 jaar de rol van chef-kok op zich heeft genomen.

Het is geen toeval dat Hemelse Modder al die jaren klant is bij ons, ze vinden het erg belangrijk om te werken met lokale producten. Ze zijn erg tevreden over de kwaliteit, service en levering die wij bieden. Groenten spelen een cruciale rol in hun keuken, waarbij ze voor elk gerecht zorgvuldig 2 tot 3 soorten groenten selecteren. Enkele van hun favorieten zijn pastinaak, rettich, radijs, venkel en diverse vergeten groentesoorten. Bovendien is kervel een geliefd kruid dat ze veel gebruiken in zowel visgerechten als hoofdgerechten. Ze maken er in de keuken ook zelf olie van, wat een interessante twist geeft aan hun gerechten.


Samenwerking

De samenwerking met ons wordt omschreven als uitstekend. Rick waardeert vooral het feit dat Dick altijd bereikbaar is. Dit zorgt ervoor dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost, waardoor de culinaire ervaring voor hun gasten altijd van hoog niveau blijft.

Wij leveren met trots hoogwaardige producten aan Hemelse Modder. We zijn vereerd om deel uit te maken van hun culinaire reis en om hun groenteleverancier te zijn. Samen creëren we een onvergetelijke eetervaring voor gasten die Hemelse Modder bezoeken, waarbij de kwaliteit en versheid van de ingrediënten centraal staan.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen