Horecagroothandel in de Zaanstreek

Liefde voor groente en fruit, horecagroothandel sinds 1965


Liefde voor groente en fruit, horecagroothandel sinds 1965

Ingrediënten zijn het belangrijkste in je keuken. En alhoewel belangrijk, wil je er niet te veel tijd mee kwijt zijn. Daarom is Dick Schaap Horecagroothandel in groente en fruit een begrip sinds 1965 in de Zaanstreek en heel Noord-Holland. We voeren een breed assortiment – van piepers tot papaja – en kwaliteit staat buiten kijf. Maar dat is niet alleen iets om mee te pronken: dat is een kernvoorwaarde.

Lokale telers uit Noord-Holland via de App

Net zo goed dat we service verlenen. Wat dacht je anders? Natuurlijk leveren we – desgewenst – tot in de koelcel, brengen we een vergeten bestelling even na of kun je als klant lekker modern bestellen via een eenvoudige app. Dat is logisch.

Van Alkmaar tot de Zaanstreek, restaurants tot bedrijfskantines

Bovenal hebben we liefde voor ons vak. Voor de lokale telers, de boeren en hun producten. Van microgroenten uit Middenmeer tot asperges van de broertjes Broersen uit Warmerhuizen. En we genieten van het contact met onze afnemers, van sterrenrestaurants in Amsterdam tot bedrijfskantines in Alkmaar, of andersom.

Voedselveiligheid, HACCP en gesneden groenten

Ziekenhuizen en instellingen kiezen voor ons omdat we (HACCP) gecertificeerd zijn. Of natuurlijk omdat we vele soorten gesneden groente leveren. Van uien en koriander tot geschraapte aardappels. Lokale ondernemers, de detailhandel dus, omdat we betrokken zijn bij dezelfde gemeenschap als zij en hen een assortiment op maat leveren. Elke dag om 05:00 uur opstaan vindt niemand écht leuk, maar ons werk maakt een hoop goed!

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen