inspiratiebox

POSITIEVE ENERGIE VOOR
HORECAONDERNEMERS

Wat ontzettend fijn dat je weer open kunt! Het afgelopen jaar had natuurlijk beter gekund, maar gelukkig hebben we gezien dat veel van onze klanten ondanks alles zijn blijven ondernemen. Nu we weer aan de slag mogen, wil Dick Schaap daar graag een handje bij helpen.

Inspiratiebox

Inspiratiebox cadeau
In het kader van Positieve Energie heeft Dick Schaap speciaal voor jou een Inspiratiebox samengesteld. De box is gevuld met de beste groente en fruit zodat je direct lekker aan de slag kunt. Daarnaast lopen we, zoals je van ons gewend bent, altijd een stapje harder om je zo goed mogelijk te helpen.

Gratis Inspiratiebox aanvragen
Direct lekker aan de slag met de gratis Inspiratiebox? Je hoeft alleen je persoonlijke code in te vullen en Dick Schaap regelt de rest!

Advies op maat?
Kunnen we je helpen met een persoonlijke sessie om samen te bepalen wat slimme keuzes zijn voor het beste rendement dit seizoen? Je kunt ons altijd bellen voor een afspraak, want: op Dick Schaap kun je bouwen.


Vraag de Inspiratiebox aan

Wil je ook meer rendement door een verbreding of verdieping van je assortiment? Maak dan vrijblijvend kennis met de kwaliteit van Dick Schaap door een gratis Inspiratiebox aan te vragen. Vanzelfsprekend kun je ook even bellen met Ina Schilder of Dick Schaap via telefoonnummer 0299 – 650 824. We komen graag naar je toe voor een kennismaking.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen