Ondernemen

Koperen vis


De Koperen Vis is een gezellig restaurant gevestigd in de binnenhaven van Monnickendam

Bij de Koperen Vis ben je iedere dag welkom vanaf 9.00 uur ‘s ochtends om te genieten van ontbijt, lunch, diner, een borrel of te overnachten. Chef-kok Björn deelt zijn ervaringen over de samenwerking met Dick Schaap. Mijn eigen herinneringen met Dick Schaap gaan lang terug. Ik heb zelf vroeger in de snijderij achter de winkel gewerkt toen jullie nog gevestigd waren op het Zuideinde. Ik reed ook soms mee met een van de chauffeurs om bestellingen te bezorgen in Amsterdam, Monnickendam of Volendam.

Wij zijn al zo lang wij open zijn klant bij jullie, dat is dus al 16 jaar. Jullie leveren uitstekende kwaliteit producten. Voorheen zaten jullie in Monnickendam en nu dan in Purmerend, dat is lekker bij ons in de buurt. Als we iets nodig hadden konden we altijd even binnenlopen in de winkel of naar het Galgeriet gaan.

Dankzij jullie hebben we altijd mooie verse producten in huis waardoor wij mooie gerechten kunnen creëren voor onze gasten. Een van mijn favoriete producten zijn de eetbare bloemen. Ze geven echt een leuke touch aan de gerechten,cocktails en de voorgerechten.
Ik ben erg tevreden over de samenwerking die wij hebben. Jullie zijn altijd bereid om te helpen wanneer wij vragen hebben over bijvoorbeeld de ingrediënten, een extra levering op zondag en als we nog wat extra’s nodig hebben leveren jullie het vaak dezelfde dag nog na, dat is erg fijn bij onverwachte drukte.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen