Voor restaurants

Horecagroothandel voor restaurants


Restaurants van Amsterdam en Alkmaar tot Waterland en Zaanstreek

Dick Schaap horecagroothandel levert een breed assortiment groente en fruit aan alle soorten en maten restaurants in Noord-Holland, van Amsterdam en Alkmaar tot Waterland en Zaanstreek. We leveren ook een goede mis en place van gesneden groente, geraspte aardappels en bijzondere ingrediënten, vaak lokaal geteeld.

Veelal lokaal geteeld

Wat van ver komt is niet per se beter. Sterker nog: ingrediënten die van ver moeten komen zijn meestal meer belastend voor het milieu. Oké, ook onze avocado’s moeten nu eenmaal wat verder reizen, maar de witlof halen wij graag uit Lutjebroek, de knolselderie uit Zuid-Schermer, de bloemkool uit Andijk en de Opperdoezers uit… ach, je snapt het punt. Lokaal is eerlijk, lekker en beter voor het milieu.

Zekerheid en ruimte voor wat extra’s

Als er twee dingen zijn die we snappen van het koksvak, dan is het wel dat ten eerste kwaliteit van de ingrediënten een kernvoorwaarde is. Ten tweede dat je geen gedoe wilt. Bezorging moet komen volgens afspraak. Er moet ruimte zijn om spontaan een nieuwe vraag te stellen. Een extra bosje van het één of een kratje van iets anders… Als het even kan leveren wij na, ook op zondag.

Snel geleverd

Service? Echt wel. Natuurlijk leveren we – als je wilt – tot in de koelcel en brengen we een vergeten bestelling even na. Als klant kan je lekker modern bestellen via een eenvoudige app. We winnen het van bol.com. Voor 03:00 ‘s nachts besteld, de volgende dag in huis!
Wij doen graag een stukje van je mis en place en leveren (gesneden) groente, panklaar als je wilt. Of niet, dat kan ook. Dan krijg je de puurste ingrediënten en kruiden die je wensen kan.

Voedselveiligheid, ISO en gesneden groenten

De horeca kiest voor ons omdat we ISO gecertificeerd zijn. Of omdat we vele soorten gesneden groente leveren. We leveren (gesneden) groente en fruit voor de horeca in de hele provincie. Van uien en koriander tot geschraapte aardappels.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen