sample box

Dé succesformule
voor HORECA (VERSWINKELS)

Wat ik prettig vind aan Dick Schaap is het gevoel van betrokkenheid. Als we werken aan een nieuwe kaart nemen ze graag de tijd om met ons mee te denken. Je merkt aan alles dat Dick Schaap die extra stap zet om het kloppend te maken.

meer rendement met Dick Schaap

Of het nu gaat om een broodje voor de lunch of een uitgebreid vijf gangen diner: het wordt pas echt lekker met verse ingrediënten van goede kwaliteit. Met die overtuiging levert horecagroothandel Dick Schaap sinds 1965 de beste groente en fruit aan horeca in heel Noord-Holland en daar buiten.

Van haute cuisine in een historisch centrum tot genieten midden in de natuur: onze klanten zitten overal en ze werken met de meest uiteenlopende concepten. Daar zijn we ontzettend trots op.

Onze klanten moeten direct kunnen reageren op veranderingen in de markt, soms nog op de dag zelf. Om de flexibiliteit te bieden waar jouw bedrijf behoefte aan heeft, introduceert Dick Schaap het versconcept voor volledige ontzorging. 

Wat de samenwerking prettig maakt, is de vertrouwensband die je opbouwt over de jaren. Ik weet wat ik aan Dick Schaap heb en dat ik altijd op ze kan rekenen.

Waarom Dick Schaap?

• Hechte samenwerking met klanten

• Persoonlijk advies voor het beste rendement

• Lokale producten van hoge kwaliteit

Ze zijn altijd bezig met uitbreiding van het assortiment en onze verzoekjes worden goed opgevolgd. Wordt er een foutje gemaakt? Dan lossen ze het meteen netjes op (ook op zondag als het nodig is) en dat is wat belangrijk is.

Probeer het zelf

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Voor ondernemers die kennis willen maken met Dick Schaap hebben we een speciale sample box. De box is gratis aan te vragen via de onderstaande webpagina en kan naar wens gevuld worden. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen voor een introductie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen