sample box

Dé succesformule
voor VERSWINKELS

Runderkamp is al meer dan 130 jaar een begrip, niet alleen in Volendam, maar ook in de rest van Nederland. Dat had niet gekund zonder steevast kwaliteit te leveren. Voor ons groenten en fruit rekenen we daarom op Dick Schaap. Topkwaliteit én service!

meer rendement met Dick Schaap

Meer rendement in eigen verswinkel? Het kan makkelijk zijn. Samen met onze klanten hebben wij een versconcept ontwikkeld dat grote voordelen biedt voor jou als ondernemer. Door jouw eigen versproducten te combineren met (gesneden) groente en fruit van Dick Schaap dat geleverd wordt op de manier die voor jou het beste werkt, gaan rendement en klanttevredenheid direct omhoog.

De afgelopen tijd hebben veel succesvolle verswinkels, waaronder Slagerij Runderkamp en Viswinkel en traiteur De Haven, gekozen voor een partnership met Dick Schaap. Het concept is een absolute aanwinst voor verswinkels en uitermate geschikt voor slagerijen, delicatessenwinkels en visspeciaalzaken.


Voordelen van het versconcept

• Versgesneden groenten en fruit
• Elke gewenste verpakking
• Op maat voor jouw verswinkel
• Elk gewenst portie gewicht
• Hoge marges
• ISO gecertificeerd
• Meer dan 50 jaar ervaring

Natuurlijk is kwaliteit belangrijk, maar we willen ook een partner die met ons meedenkt. Dat maakt de samenwerking met Dick Schaap zo prettig. Onze ideeën worden direct ondersteund door de juiste producten met zeer tevreden klanten als gevolg.

Vraag de Sample Box aan

Wil je ook meer rendement door een verbreding of verdieping van je assortiment? Maak dan vrijblijvend kennis met de kwaliteit van Dick Schaap door een gratis sample box aan te vragen. Vanzelfsprekend kun je ook even bellen met Ina Schilder of Dick Schaap via telefoonnummer 0299 – 650 824. We komen graag naar je toe voor een kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen