Ondernemen

Soesterdal


Soesterdal is een van de eerste all-electric restaurants van Nederland

In de keuken werken ze zoveel mogelijk met verse producten uit de streek. Soesterdal is onderdeel van de SEMS-groep en ook van de andere vestigingen Brambergen, Heidezicht en Koetshuis zijn wij de trotse leverancier. Mede-eigenaar Stef vertelt over de samenwerking met Dick Schaap. Als klant van Dick Schaap kan ik met veel plezier vertellen over onze ervaringen. In 2015 zijn wij klant geworden. Wij waren opzoek naar mooie grote appels voor de appeltaarten die wij iedere dag vers bakken en zijn zo bij Dick Schaap terecht gekomen.

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om te werken met verse en lokale producten, en het aanbod van Dick Schaap bleek hierbij een perfecte match te zijn. Naast het brede scala aan verse groenten, nemen wij ook onze frietjes bij Dick Schaap af. Deze zijn erg populair bij de kinderen die onze hamburgers bestellen.

Het persoonlijke contact draagt ook bij aan de samenwerking

Zo vinden we het altijd erg leuk als de vader van Dick langskomt en even tijd maakt om een praatje te maken en een stukje appeltaart te eten. Dit soort speciale momenten maken deze samenwerking extra bijzonder.

De samenwerking met Dick Schaap ervaren wij als heel prettig

Ze hechten veel waarde aan service en kwaliteit en dit sluit precies aan bij onze bedrijfswaarden. Dick is ook altijd bereid om ons te helpen, zelfs op zondag als wij friet tekortkomen wordt dit nageleverd. Als er een keer iets misgaat wordt dit altijd snel en adequaat opgelost waardoor wij niet in de problemen komen. De betrouwbaarheid en kwaliteit maken hen tot een gewaardeerde partner.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen