BETER PRESTEREN I.S.M. DICK SCHAAP

GROENTE & FRUIT
VOOR SPORTHORECA


PROBEER HET ZELF

Ben jij actief in de sporthoreca en ben je op zoek naar gezonde en lekkere voeding die jouw klanten helpt om beter te presteren? Vraag de gratis sample box aan en maak kennis met groente en fruit van Dick Schaap. Je kunt ons bovendien altijd benaderen voor een afspraak als je meer wilt weten over het omschakelen naar een prestatiegerichte menukaart.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voeding & prestatie

Voor wie écht wil presteren is het inmiddels de normaalste zaak van de wereld om niet alleen te trainen, maar ook gezond te eten. Zelfs een volledig vegetarisch of vegan dieet wordt gebruikelijker in de sportwereld. Dit leidt tot verbluffende resultaten (bekijk bijvoorbeeld de Schwarzenegger documentaire ‘The Game Changers’ op Netflix).  Dick Schaap levert daarom al lang niet meer alleen aan de reguliere horeca, ook de sporthoreca weet Dick te vinden voor topkwaliteit groente en fruit.


Waarom Dick Schaap?

Voor wie ons nog niet kent: Dick Schaap is een horecagroothandel die gelooft in duurzame relaties met klanten. We leveren de beste kwaliteit van boeren uit de buurt, we denken mee over jouw behoeften en die van je klanten én we zetten altijd een stapje extra voor de beste service.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen