Ondernemen

Vitam Gemeente Purmerend


Vitam is een facilitaire horeca dienstverlener met meer dan 300 vestigingen

Wij mogen steeds meer vestigingen van Vitam bij ons verwelkomen als klant. Clemens, de chefkok van Vitam bij de gemeente Purmerend,vertelt over hoe hij het vindt om samen te werken met Dick Schaap.

Sinds 1 maart 2021 hebben wij gekozen voor een samenwerking met Dick Schaap vanwege zijn lokale assortiment, de gemeente wilde namelijk graag samenwerken met een lokale groente- en fruitleverancier. Voor ons heeft het werken met lokale producten talloze voordelen opgeleverd, waaronder aanzienlijk verminderde transportbewegingen en altijd verse producten.

We zijn nu 2 jaar klant bij Dick Schaap, sinds 1 maart 2021. We zijn klant bij jullie geworden omdat jullie een lokale leverancier zijn en de gemeente graag een lokale leverancier wilde. Het werken met lokale producten betekent voor ons dat je minder transportbewegingen hebt. Het meest gebruikte product is de sla, die we gebruiken voor bijvoorbeeld de broodjes en de salades.

Onze samenwerking met Dick Schaap kan ik met volle overtuiging omschrijven als uitstekend. Dick en ik hebben regelmatig contact met elkaar en hebben een hele goede werkrelatie. Dick begrijpt altijd erg goed wat onze behoeften zijn en komt altijd met de best passende oplossing. Door mijn enthousiasme over de spullen van Dick Schaap, heb ik gedurende twee jaar gewerkt aan het implementeren van kantoorfruit voor het gemeentepersoneel. Ongeveer twee maanden geleden is het uiteindelijk gelukt om dit te realiseren. Nu kunnen zij in hun pauzes genieten van een heerlijk stuk fruit.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen