Waarom Dick Schaap

Dick Schaap is een vennootschap onder firma die sinds 1965 een groente- en fruitspeciaalzaak uitoefent in Monnickendam. Door een groeiende vraag vanuit de horeca naar onze producten hebben wij ons in deze sector gespecialiseerd. Dick senior en Dick junior realiseren sindsdien dagelijks met hun betrokken team de levering van versproducten aan een breed klantenbestand in heel Noord-Holland.

Service en betrouwbaarheid

Wij weten als geen ander hoe belangrijk betrouwbaarheid is. Als klant kunt u dan ook altijd op ons rekenen, omdat wij 24/7 bereikbaar zijn. We hebben een eigen logistiek systeem ontwikkeld en kunnen daarom snel inspelen op de dynamiek van de klant zijn wens rondom bijvoorbeeld levertijden en verpakkingen.

Dick Schaap staat voor samenwerken met zijn klanten. We zijn gericht op communicatie om continuïteit voor ons diverse klantenbestand te realiseren.

Duurzaam ondernemen

Dick Schaap is in zijn bedrijfsvoering gericht op duurzaamheid. Dit uit zich in de producten, bewerking van producten en ons personeelsbeleid. Wij hebben altijd leerplekken en werkplekken voor Wajong jongeren beschikbaar.

Wij maken als een van de eerste leveranciers van groente en fruit gebruik van gekoeld vervoer, mede dankzij koelmotoren van Carrosseriefabriek Harderwijk. De bestelauto’s uit onze vloot zijn nooit ouder dan 4 jaar en dat maakt dat wij altijd voldoen aan de scherpste emissie eisen. Onze nieuwste bestelauto is zelfs voorzien van zonnepanelen om de koelmotoren aan te drijven.

Ons inkoopbeleid erop gericht de beste producten te selecteren als het gaat om duurzaamheid. Wij nemen daarbij alles in ogenschouw: hoe de producten verbouwd worden en waar ze vandaan komen. Wij prefereren bijvoorbeeld Hollandse kastomaten boven Spaanse biologische tomaten, omdat deze CO2 neutraler zijn.

Contact

T 0299-650 824
F 0299-650 132
E info@dickschaap.nl

Postadres Postbus 186
1140 AD Monnickendam
Bezoekadres Signaal 81-85
1446 WT Purmerend