Voor ziekenhuizen

Groente en fruit groothandel voor ziekenhuizen


HACCP gecertificeerd in Noord-Holland

Dick Schaap is dé horecagroothandel in Noord-Holland die HACCP gecertificeerd is. De zekerheid van voedselveiligheid voor uw instelling. Grootste assortiment (gesneden) groente en fruit voor ziekenhuis, woongroep of verzorgingshuis. Van Alkmaar en Amsterdam tot Waterland en de Zaanstreek – wij leveren (ook panklaar) tot de koelcel.

Horecagroothandel HACCP gecertificeerd

Dat we HACCP gecertificeerd zijn, maakt dat we preferred supplier zijn van vele instellingen in Noord-Holland. We leveren (gesneden) groente en fruit voor ziekenhuizen, verzorgingshuizen en woongroepen door de hele provincie.

Veelal lokaal geteeld

Wat van ver komt is niet per se beter. Sterker nog: ingrediënten die van ver moeten komen zijn meestal meer belastend voor het milieu. Oké, ook onze avocado’s moeten nu eenmaal wat verder reizen, maar de witlof halen wij graag uit Lutjebroek, de knolselderie uit Zuid-Schermer, de bloemkool uit Andijk en de Opperdoezers uit… ach, je snapt het punt. Lokaal is eerlijk, lekker en beter voor het milieu.

Voedselveiligheid, HACCP en gesneden groenten

Ziekenhuizen en zorginstellingen kiezen voor ons omdat we HACCP gecertificeerd zijn. Of omdat we vele soorten gesneden groente leveren. We leveren (gesneden) groente en fruit voor ziekenhuizen, verzorgingshuizen en woongroepen door de hele provincie. Van uien en koriander tot geschraapte aardappels. Lokale ondernemers en detailhandel kiezen voor ons omdat we betrokken zijn bij dezelfde gemeenschap als zij en hen een assortiment op maat leveren.

Neem contact op

Ook weten wat écht vers is? Vraag de gratis sample box aan of neem contact op voor een kennismaking met Dick Schaap.

Contact

Bestellen via inONE

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van inONE bestel portal

Online bestellen